Kortvarige afbrydelser i vandet

Torsdag 14. og fredag 15. oktober skiftes haner på en række vandmålere. I den forbindelse vil der være kortvarige afbrydelser i vandet på de pågældende adresser.

Udgivet i Vand | Skriv en kommentar

Skehøjvej – vi lukker for vandet

Da vandværket skal omlægge vandledninger, lukkes for vandet på Skehøjvej: torsdag 14. oktober i tidsrummet mellem kl 8.00 og kl. 11.00

Udgivet i Vand | Skriv en kommentar

Nu kan du følge dit vandforbrug igen

APPen til at følge vandforbruget har været ude af drift siden 7. maj. Vores VVS-firma har nu gen-startet senderne, så i kan følge jeres vandforbrug igen. Det er desværre ikke muligt at se forbruget på daglig basis i perioden fra 7. maj til senderen er blevet aktiveret igen, dvs i den periode, hvor senderen har været ude af drift.

Udgivet i forbrug | Kommentarer lukket til Nu kan du følge dit vandforbrug igen

Elektroniske vandmålere

Installation af de elektroniske målere er ved at være afsluttet. Vi mangler at udskifte ca. målere. Der er de steder, hvor der skal skiftes haner o.lign. APPen til at følge vandforbruget er atter i drift, så i kan nu følge jeres vandforbrug igen. 

Udgivet i forbrug, Vandmålere | Skriv en kommentar

Udskiftning af vandledninger

Status 16. september: Udskiftningen af vandledninger på Hvilehøjvej og Hvilehøj Sidevej er snart færdigt. Entreprenøren har lovet, at arbejdet afsluttes indenfor nogle uger.

Udgivet i vandledninger | Skriv en kommentar

Udskiftning af vandledninger

Vandværket udskifter vandledninger på Hvilehøjvej og Hvilehøj Sidevej.

Arbejdet påbegyndes den 20. maj med planlægning og prøvegravning. Der er intet af dette arbejde, der kommer til at berøre vandforsyningen i området.
Selve udskiftningen af vandledningerne påbegyndes lige efter pinse. Der vil blive etableret midlertidig vandforsyning mens arbejdet står på og man vil kunne opleve kortvarige afbrydelser mens entreprenøren kobler ledningerne til og fra.
På vandværkets vegne

Erling Jakobsen, Formand

Udgivet i Vand, vandledninger | Skriv en kommentar

Nye vandmålere

Vandværket udskifter de gamle vandmålere med nye, elektroniske målere. Lige nu er vi ved at skifte målere på Arvedsvej. Når du har fået ny vandmåler, sender vi en mail til dig med informationer om den nye vandmåler. Med de nye vandmålere, kan du følge dit vandforbrug på pc eller telefonen. Hvis du ikke har afleveret din mailadresse til vandværket, kan du skrive til os på: dalbyhusevand@gmail.com

Udgivet i Vandmålere | Kommentarer lukket til Nye vandmålere